KINA-PORTAL.DK

Indgangsportal til kinesisk samfund, kultur, historie og meget mere

 Forside | Samfund  | Historie | Kultur | Kunst | Filosofi | Religion | Astrologi | Geografi  | Natur | Attraktioner  | Danmark - Kina

EMNER: Kinesisk Astrologi
Kinesisk horoskop Personligt horoskop Yin-Yang
Ascendanten De fem elementer De tolv dyretegn
Måne-sol kalender Almanak Zi Wei
Trigram De Fire Søjler Kosmologi

Personer født i dragens år er fulde af vitalitet og entusiasme, hvilket gør dem meget populære. Drager er modige og energiske. De stiller store krav til dem selv og andre mennesker.

De er ærlige og følsomme - men undertiden også stolte. Ind i mellem taler de, før de har tænkt over tingene.

Dragens karakter kort: 

De positive egenskaber:
Effektiv, ansvarlig, intelligent, mangesidigt, idérig, ambitiøs, god tilpasningsevne, ærlig og stolt.

De negative egenskaber:
Utålmodig, impulsiv, krævende, kræsen og selvglad.

De heldige tal for Dragen: 3, 4, 5, 6, 15, 21, 34, 35, 36, 45 
Dragen er kompatibel med Aben og Rotten og inkompatibel med Hunden 

Artikel forsætter efter annonce:
Generelle karaktertræk:
Personer, der er født i Dragens år, har en naturlig karisma og forstår at opholde sig i rampelyset.

Du har let ved at tiltrække dig opmærksomhed. 
Du er livlig i et selskab, er interesseret i verden omkring dig og bliver optændt af nye muligheder. 

Du har stor energi og selvtillid, og ved hvordan man skaber et indtryk. 
Mange drage-mennesker er meget udadvendt, fulde af energi og entusiasme, de er også stolte, som undertiden fortolkes som arrogance.

Du er sikker på dig selv og nyder at være centrum for opmærksomheden, men du har også en modig og velgørende side i din karakter. 

Hvis en ven står med et problem eller dilemma, vil du være der og tilbyde hjælp, og når andre trækker sig, vil du træde til for at hjælpe med at løse situationen med autoritet og værdighed. 

Faktisk går du helhjertet ind til de fleste situationer, og hvis du bliver frustreret mod andre, er det kun fordi de ikke har din udholdenhed eller dine færdigheder. 

Du kræver høje standarder for dig selv og er overrasket over, når andre ikke kan holde trit med dig, for at fuldføre en opgave, du kan ikke se deres svagheder. 

Kineserne siger, at himmel og jord er afbalanceret i livet for en person født i dragens år, og succes synes bestemt at følge dig. 
Du er ærlig og kompetent, men også heldig. 

Selv om du er velsignet med lykke, er du også i stand til at bedømme en situation, og gribe ind på det rigtige tidspunkt med en spændende og kreativ ordning. 

Du kan hurtigt skifte humør, fra at være genstridig, til at være åbenhjertig, men der er som regel gode råd i din kritik og forslag. 

Din selvtillid og tro på egne evner er enorm, men du handler altid med gode hensigter og er selv sikker på et positivt resultat, og ofte ender begivenhederne også som du havde håbet. 

Artikel forsætter efter annonce:
Kompatible dyr
Dette har at gøre med hvordan de enkelte dyretegn harmonerer med hinanden.
Det er således at hvert dyretegn korrespondere i større eller mindre grad af harmoni med de øvrige 11 dyretegn i den kinesiske dyrekreds.

Denne harmoni, er baseret på de enkelte dyretegns indbyrdes grad af forenelighed, hvilket gør det muligt at rådgive med hensyn til eksempelvis partnervalg og hvilke år, der er heldige/uheldige.

Dit dyretegn har den højeste grad af forenelighed med Aben og Rotten.
Mellem disse involverede dyretegn, eksisterer der et fantastisk og nærmest eksplosivt potentiale, både privat og kommercielt, og en ideel harmoni og intuitive forståelse er nøglebegreber. 

Den fysiske og psykiske tiltrækning er absolut. Og det er derfor også her, du finder åndsbeslægtede og partnerskaber, der ofte varer livet ud.

Inkompatibilitet
I modsætning hertil er der også en uforenelighed mellem dyretegnene, hvor der er en lavere grad af forenelighed mellem to involverede dyretegn.
Dit inkompatibel dyretegn er Hunden, her lurer potentielle konflikter og uoverensstemmelser under overfladen. 

Men hvis parterne er i stand til at acceptere hinandens forskelligheder, er der alligevel mulighed for, at de kan udnytte og drage fordel af de kvaliteter hos den anden, som de ikke selv er i besiddelse af.

Annonce
Annonce
Andre relevante emner og annoncer: