KINA-PORTAL.DK

Indgangsportal til kinesisk samfund, kultur, historie og meget mere...

Denne side blev sidst ændret den 15-Feb-2021
  Art. 5.2.2.5.12
Grisens årHunden

Mennesker født i grisens år er veluddannede og dygtige, og de stræber altid efter perfektion.
Da grisen er ærlig og tolerant, kan de også være totalt naive, fordi de forventer gensidighed og tolerance også fra andre.
Nogle gange kan de dog være lidt grådige.

abens tegn
Grisens
kinesiske tegn
Der vil altid være dele af horoskopet, som du måtte finde mindre relevant, eller som ikke passer, fordi års horoskopet ikke er udarbejdet specifikt til en bestemt person, men er baseret på generelle iagttagelser. 

Det kinesiske årshoroskop, er et ud af fire grundlæggende bestanddele, der bruges til at beskrive en persons personlighed, altså deres grundlæggende træk og hvordan de fungerer i samspil med andre mennesker (dyretegn).
Et personligt horoskop, er det individuelle og mere komplekse horoskop, der tolkes ud fra fire forhold: fødselsår, fødselsmåned, fødselsdag og fødselstimen, i den kinesiske astrologi er det de såkaldte ’fire søjler’.

Grisens år, gælder for personer født i:
Grisens år  

1923

1935

1947

1959

1971

1983

1995

2007

2019

Har elementet  

Vand

T

Ild

Jord

Metal

Vand

Træ

Ild

Jord

Vær opmærksom på, om du er født i dagene før eller efter det kinesiske nytår det pågældende år. Hvis fødselsdagen er mellem 20. januar og 20. februar, skal det kontrolleres nærmere, hvilket tegn man tilhøre. Find dit kinesiske fødselsår her

Grisens karakter kort:
Det kinesiske navn for Gris:  Zhu 猪
Grisens faste polretning er: Yin 阴
Grisens faste element er: Vand (Shui) 水
Grisen har den tolvte position i den kinesiske dyrekreds:  Hai 亥

Grisens gode forhold til andre dyretegn: Haren og Geden.
Grisens dårligste forhold til andre dyretegn: Slangen.

Artikel fortsætter efter annonce
Annonce

Styrker: Gavmild, tolerant, galant, oprigtig, humoristisk, munter, omsorgsfuld, og egentlig meget intelligen
Svagheder: Naiv, egoistisk, humørsyg, egenrådig og glad for smiger.

Grisens faste element er vand-elementet.
Kineserne mener, at Vand-elementet er forbundet med egenskaberne af: følelser, sensitiv, humørskift, intuitiv, nærtagende.
Styrke: fantasifuld, samværs- og familieorienteret, holistisk .

Grisens generelle karaktertræk:
Grisen indtager den sidste position hos 12 kinesiske zodiak dyr. Grisen betragtes som mild og et heldigt dyr.
Grisen er varmhjertet, ærlig og tolerant overfor andre, personer født under gris-tegnet, har som regel mange venner, da den er tro mod dem og sætter en høj værdi for venskab. Hver gang en ven er i nød, hjælper den uden tøven.

 Desuden kan den ikke lide krænkelse og er storslået til at lade fortiden blive i fortiden, grisen tror på harmoni og opretholdelse af freden.

 Så den kan normalt komme godt ud af det med andre. Selvom grisen sætter de materialistiske værdier højt, er den ikke nærig og vil gerne dele det den har, med andre.


Grisen er i sit element, når den er ude at spise et godt måltid, drikke god vin, omgivet af en stor gruppe venner.
Personlighedstræk hos de mennesker, der er født under grisens tegn, er glade afslappet, ærlig, tillidsfuld, veluddannet, oprigtig og modig, og folk elsker den, fordi den er omsorgsfuld.

De mulige mørke sider, som grisen besidder er, at den kan ikke lide at diskutere, er stædig, Den betragtes sommetider som naiv, over-afhængig, og materialistisk.

Grisen kan være selvtilfreds og er ikke åben for ændringer. Grisen foretrækker at holde sig til en kendt rutine, helst en, der ikke er for aktiv eller kræver for meget af den, eller kræver at den opgiver livets små luksusgoder.Element også kaldt for fase:
Fem elementer -faser
Hvert dyretegn har et fast element tilknyttet, plus elementet fra dyretegnets år, der er hvert 12. år, forbindes med et af de fem elementer der i rækkefølge er: Træ, Ild, Jord, Metal og Vand, hvilket giver fem Grise typer.

Grisens faste element er Vand:
En persons egenskaber bestemmes både af det faste element element i deres tegn, såvel som elementet i det bestemte år, de er født.
Hvert element har sin egen lige styrke og svaghed, og at de har lige indflydelse over hinanden.

De fem Gris-typer:
Træ-grisen som er født i 1995 eller 1935
Når grisen kombineres med træelementet, giver det denne trægris en personlighed, som en let omgåelig og venlig person.
Den har et stort hjerte, og den søger altid måder og midler til at hjælpe andre og vil aldrig sige nej til en ven i nød. Trægrisen kan dog være lidt manipulerende over for andre, men på grund af dens overbevisende væremåde har den let ved at vinde andres tillid.

Trægrisen skal dog passe på med at være for manipulerende, da dette kan slå tilbage og ødelægge den forhold til andre, hvis de opdager det. Som alle grise, elsker trægrisen også at feste og underholde, og er altid stjernen i en fest.
Trægrisens sans for humor hjælper den mange gange i vanskelige situationer.
Trægrisen er aktiv og engagerende, fordi det er i dens natur at blive involveret, og den kan lide at være, hvor tingene sker.
Trægrisen er den motiverende person i et samarbejde og tilbyde gerne dens hjælp.

Derfor fungerer trægrisen godt, når den er i et team. Når den arbejder i teams, har den ikke noget imod at give en hånd, uden at forvente noget til gengæld. Trægrisen er stærk og udholdende og den giver aldrig let op, og den er i stand til at møde vanskeligheder på grund af dens store udholdenhed.
Artikel fortsætter efter annonce
       Annonce
Ild-grisen som er født i 2007 eller 1947.
Ildgrisen er intens og energisk, den er aktiv, udadvendt og ekstrovert, og desuden lidt af en eventyrer.  
Ildgrisen er fyldt med store ambitioner, når den sætter noget i gang, sker det med selvtillid og bestemthed. Denne holdning giver den mere selvtillid og styrken til ikke at tro på fiasko.

Men nogle gange er den dog ikke tålmodig nok, i dens iver i at få succes.
Den går altid lige til sagen, og sætter pris på at udføre sine opgaver effektivt og godt, uden at spilde tiden.  Men den kan være meget forbeholden, når den står over for opposition, og foretrækker at gå på kompromis snarere end at modsige dem, der er imod den.

Det er vanskeligt for ildgrisen at håndtere fiasko. hvis resultaterne ikke er som den vil have dem til at være er det muligt, at den vil få en depression og frustration, når ting ikke går ildgrisens vej.

Ildgrisen bør lære at succes og fiasko går hånd i hånd, og at livet også kommer med problemer. Den bør derfor ikke tillade, at skuffelserne overtager dens liv.
I stedet for at blive trukket ned af problemer og skuffelser, bør ildgrisen lære at se på det som livets lektioner og lære af dem.

Jord-grisen som er født i 2019 eller 1959
Jordgrisen er den mest moderate af alle grise. Det er en sensitiv, fredelig og glad Gris, der er jordnær og fornuftig i alt, hvad den foretager sig.
Det kinesiske jordelement gør den mere stabil og pålidelig. Dette element handler om at bevare og holde alt sammen.

Jordgrisen er fredselskende og den prøver sit bedste for at opretholde harmoni, uanset hvor den går.
Den, der er født i Jordgrisens år, kan lide at interagere med så mange mennesker som muligt, og fungerer virkeligt godt i det sociale liv.
Derfor vil mange støtte den til at få en god karriere og et lykkeligt liv.

Den er pålidelig overfor sine venner, familiemedlemmer og kolleger, men meget sårbar overfor de folk, der vil snyde og drage fordel af den.
Jordgrisen er standhaftig og har stor udholdenhed. Den er i stand til at arbejde under pres og udholde stor stress for at udføre sine opgaver.

Jordgrisen er ikke den type, der ville stoppe på halvvejen og vil fuldføre, hvad den er begyndt på, uanset hvilke udfordringer den står overfor, og hvilke vanskeligheder den støder på.

Jordgrisens vilje til at overholde sit ansvar for enhver pris, motiverer de mennesker der er omkring den.

Metal-grisen som er født i 1971 eller 1911
Metalgrisen er stærk og energisk, og kan lide at have mange jern i ilden.
Metalgrisen har stor udholdenhed og ser til at en opgave færdiggøres, uanset hvor vanskelig det måtte være. At stoppe, når den står overfor udfordringer, er ikke metalgrisens stil.

Energisk, målrettet og fra tid til anden lunefuld er metalgrisens karakterer, den er glad, når den er involveret i et nyt eventyr.
Metalgrisen har en tendens til at være meget tillidsfuld og der giver den et nært forhold til andre.

Metalgrisen er et stolt og intenst menneske, der ønsker et godt omdømme for sig selv. Den er normalt dominerende og kan lide at forkæle sig selv med livets glæder.

Metalgrisen er meget ærlig i at udtrykke sine følelser, og dens dom kan undertiden være langt fra objektiv. 
Når metalgrisen bliver provokeret, kan den blive aggressiv og hård, og det er ikke usædvanligt, at den ikke er så diplomatisk eller taktfuld, som den burde være.

Metalgrisen skal lære at være mere objektiv i sin omgang med mennesker og forsøge ikke at lade sine følelser styre sit sind.
Metalgrisens humoristiske sans og dens venskabelige gemyt skaffer de mange gode venner. Den er varm, rar og udadvendt, og plejer at gå gennem livet med masser af venner.

Vand-grisen som er født i 1983 eller 1923
De, der er født i året med vandgrisen, er venlige mennesker, som andre respekterer for at være oprigtige og dejlige.
Den elsker fester, sociale sammenkomster, nyder at have det godt med mennesker og kan være ret overbærende.

Det er meget sandsynligt, at den vil forkæle sig med livets glæder og bruge alle sine penge på dyre middage og andre luksusting.
Vandelementet gør grisen ekstremt diplomatisk, og den viser velvilje til alle, den møder.

Vandgrisen har en tendens til at se det gode i andre og nægter at tro, at mennesker har nogen ond hensigt, medmindre andet er bevist.
Vandgrisen gør altid sit bedste for at hjælpe andre, men desværre er der mange der udnytter dens venlighed.

Vandgrisen bliver nød til at holde strammere tøjler på sine udgifter, og den skal være forsigtig med ikke at lade andre påvirke eller udnytte den på en negativ måde.
Hvis man får en vandgris som en ven, vil det være den mest loyale, pålidelige og en hengivne ven.

Kompatible dyretegn
Dette har at gøre med hvordan de enkelte dyretegn er forenelig og harmonerer med hinanden.
Det er således at hvert dyretegn korresponderer i større eller mindre grad af harmoni med de øvrige 11 dyretegn i den kinesiske dyrekreds.

Hanen-oksen-slangenGrisen har den højeste grad af forenelighed med Haren og Geden.
Mellem disse involverede dyretegn, eksisterer der et fantastisk og nærmest eksplosivt potentiale – både privat såvel som kommercielt.
Grisen hører til samme harmoniske trio som Haren og Geden
Grisen har en god alliance med haren og geden. Disse tre har en blid, omsorgsfuld og sympatisk energi, der supplerer hinanden.
 Grisen og gedent er dejligt bløde og støtter gensidigt hinanden. Geden er den lidt mere påståelige af de to og vil beskytte og lede det naive gris til sikre græsgange,  mens den muntre gris vil løfte den bekymrende ged.

Mens grisen kan have alle slags gode ideer, men er ikke særlig praktisk. Kan grisen og haren gøre deres drømme til virkelighed, fordi haren er mere praktisk og sikkert kan arbejde hårdt for, at tingene kan ske.

Grisens inkompatible dyretegn.
I modsætning hertil er der også en uforenelighed mellem dyretegnene, hvor der er en lavere grad af forenelighed mellem to involverede dyretegn.
Grisens inkompatible dyretegn er Slangen der er grisens største fjende. Det siges, at grisen ikke matcher den magtfulde slange, der bare ignorerer og ekskluderer grisen uden videre. Hvis de skal samarbejde, er det bedst at bruge pålidelige venner til at mægle imellem dem.
Partnerhoroskop - Partner match
Relationer, partnerskab og vores forbindelser med andre mennesker, er et af ​​de vigtigste aspekter af menneskets sociale liv.
er ikke kun for par, men kan også bruges som et værktøj til at vurdere en potentiel kæreste, kollega, ven eller en kommende forretnings partner.
Samt en mulighed for at bliver klogere på sine egne relationer til andre mennesker.
Her kan du finde dit partnerhoroskop

Andre artikler om:


Artikel fortsætter efter annonce
       Annonce

Andre relevante emner og annoncer:

Om kina-portal.dk   |   Cookies politik  |   Kina-portal.dk sitemap