KINA-PORTAL.DK

Indgangsportal til kinesisk samfund, kultur, historie og meget mere

 Forside | Samfund  | Historie | Kultur | Kunst | Filosofi | Religion | Astrologi | Geografi  | Natur | Attraktioner  | Danmark - Kina

EMNER: Kinesisk Astrologi
Kinesisk horoskop Personligt horoskop Yin-Yang
Ascendanten De fem elementer De tolv dyretegn
Måne-sol kalender Almanak Zi Wei
Trigram De Fire Søjler Kosmologi

Personer født i harens år er venlige og følsomme. De er talentfulde og ambitiøse og har nemt ved at udtrykke sig.
En hare er vellidt overalt. Fordi de har sådan en positiv og behagelig karakter, vil mange gerne betro sig til dem.

Men ofte kan haren synes sentimentale og endog overfladiske.

Artikel forsætter efter annonce:
Harens karakter kort:

De positive egenskaber:
Intelligent, kvik i opfattelsen, kultiveret, fredelig, omsorgsfuld, venlig, romantisk og yderst loyal mod sine nærmeste.

De negative egenskaber:
Overdrevent bekymret, ængstelig, lidt pedantisk, fjern og afvisende.

De heldige tal for Haren: 1, 3, 5, 9, 15, 19, 35
Haren er kompatibel med Geden og Grisen og inkompatibel med Hanen

Generelle karaktertræk:
Personer, der er født i Harens år, har et roligt natur og er følsom over for verden omkring dig. Selvom du er ret så snu og snarrådig, har du gode manerer.
Du kan ikke trives i et konkurrencepræget eller aggressivt miljø, og du bliver hurtigt nervøs, hvis du er tvunget til at tage risici. 

Dine fintfølende og afbalanceret følelser er let at destabilisere ved u afviklede eller uforudsigelige situationer, da du instinktivt ønsker at skabe en fredelig og behagelig atmosfære. 

Faktisk bevirker dette at du er en meget gæstfri vært, opmærksom på de behov, som andre har, og sikrer, at de ikke føler sig isoleret eller forsømt. 

Du er klar over, at små detaljer er vigtige for at skabe den rette atmosfære og du er opmærksom på alt fra farve, design og møbler til mad og samtale. 

Når du er sikker på at alt er indrettet til din tilfredshed, kan du så slappe af, hvor du så kan være charmerende, elegant og intelligent i et selskab. 

Du har en god fantasi og intellekt kombineret med en åbenhed og generøsitet, som giver dig mulighed for at omvende fjender til venner. 

Din tilgang til livet er at det er harmonisk og ikke bliver truet eller forstyrret, og den eneste gang, du virkelig kan blive genstridig er, når du føler du er blevet skubbet ud over dine evner. 

Når du står i et dilemma, eller hvis du bare føler dig lang nede, har du en tendens til at holde dine tanker godt skjult i den tro, at det ikke er hensigtsmæssigt for dig at stille krav eller tvinge dine meninger og ideer igennem til andre. 

Din livsstil er forsigtigt og konservativ, du kan ikke lide at din sikkerhed er i fare, men når du vælger sikkerhed frem for risici, går du måske glip af gode muligheder.

Du har ikke noget ønske om at være i rampelyset, og du viger tilbage fra konfrontationer eller komplikationer og hvis der er en flugtvej, vil du hurtigt finde den. 

Dette betyder ikke, at du er useriøst og uansvarligt, for når det virkeligt gælder, er du seriøs, udholdende og i stand til at hjælpe andre. 

Artikel forsætter efter annonce:
Kompatible dyr
Dette har at gøre med hvordan de enkelte dyretegn harmonerer med hinanden. Det er således at hvert dyretegn korresponderer i større eller mindre grad af harmoni med de øvrige 11 dyretegn i den kinesiske dyrekreds.

Denne harmoni, er baseret på de enkelte dyretegns indbyrdes grad af forenelighed, hvilket gør det muligt at rådgive med hensyn til eksempelvis partnervalg og hvilke år, der er heldige/uheldige.

Dit dyretegn har den højeste grad af forenelighed med Geden og Grisen
Mellem disse involverede dyretegn, eksisterer der et fantastisk og nærmest eksplosivt potentiale – både privat og kommercielt, og ideel harmoni og intuitive forståelse er nøglebegreber.

Den fysiske og psykiske tiltrækning er absolut. Og det er derfor også her, du finder åndsbeslægtede og partnerskaber, der ofte varer livet ud.

Inkompatibilitet
I modsætning hertil er der også en uforenelighed mellem dyretegnene, hvor der er en lavere grad af forenelighed mellem to involverede dyretegn.

Dit inkompatibel dyretegn er Hanen,
her lurer potentielle konflikter og uoverensstemmelser under overfladen. 
Men hvis parterne er i stand til at acceptere hinandens forskelligheder, er der alligevel mulighed for, at de kan udnytte og drage fordel af de kvaliteter hos den anden, som de ikke selv er i besiddelse af.



Annonce
Annonce
Andre relevante emner og annoncer: