KINA-PORTAL.DK

Indgangsportal til kinesisk samfund, kultur, historie og meget mere

 Forside | Samfund  | Historie | Kultur | Kunst | Filosofi | Religion | Astrologi | Geografi  | Natur | Attraktioner  | Danmark - Kina

EMNER: Kinesisk Astrologi
Kinesisk horoskop Personligt horoskop Yin-Yang
Ascendanten De fem elementer De tolv dyretegn
Måne-sol kalender Almanak Zi Wei
Trigram De Fire Søjler Kosmologi

Personer født i hestens år er altid flittige og venlige. Heste er intelligente og uafhængige.
Heste bør passe på deres store stolthed, deres egoisme og egensindighed.

Artikel forsætter efter annonce:

Hestens karakter kort:

De positive egenskaber: Ihærdig, foretagsom, ambitiøs, intelligent, venlig, opfindsom, humoristisk, veltalende.
De negative egenskaber: Utålmodig, rastløs, oprørsk, selvglad, humørsvingende.

De heldige tal for Hesten: 1, 3, 4, 8, 13, 14, 41, 43
Hesten er kompatibel med Hunden og Tigeren og inkompatibel med Rotten
Generelle karaktertræk:
Personer, der er født i Hestens år, er en uafhængig og sikker person og har normalt et imødekommende smil for både gamle venner og nye bekendtskaber. 

Du trives i et livligt selskab, og udover at være en selskabelig følgesvend, er du en veltalende og inspirerende taler. 

Du kan lide at blive anerkendt for dine evner og er let at smigre, men du har også en ærlighed og ægte varme, som tiltrækker mange venner. 

Folk betro sig til dig, fordi du er interesseret i deres tanker og følelser, men du er så begejstret for den nye viden, at du har svært ved at holde på en hemmelighed.

Dette er ikke noget, der opstår af ondskab eller hævn, men nogen gange løber din begejstring af med dig. 

Det samme kunne også ske, når du inddrages i nye interesser eller projekter, hvor du i din iver for at påbegynde eller at organisere projektet, kan støde andre eller ubevidst ødelægge langvarige planer. 

Du er inspireret af ideer og har en tendens til at handle på dem her og nu, men der er en fare for at du er for impulsiv og ikke giver dig tid nok til tænkte dig om. 

Når du er skuffet over resultatet af din indsats, eller der går for lang tid, er du tilbøjelig til at skifte interesse og vende din opmærksomhed på et nyt projekt fyldt med nye idéer, således at din energi er koncentreret i en anden retning. 

Din personlige udstråling og din begejstring skaber mange åbninger og muligheder, men der er tidspunkter, hvor det bevirker at du forlader planer halvfærdige. 

Du er altid parat til at give gode råd og kan være meget overbevisende, men din tillid og ubekymrede tilgang, bevirker at man tvivler på dig. 
Men de der kender dig godt og værdsætter dig, og er villige til at støtte dig.

Artikel forsætter efter annonce:

Kompatible dyr
Dette har at gøre med hvordan de enkelte dyretegn harmonerer med hinanden. Det er således at hvert dyretegn korresponderer i større eller mindre grad af harmoni med de øvrige 11 dyretegn i den kinesiske dyrekreds.

Denne harmoni, er baseret på de enkelte dyretegns indbyrdes grad af forenelighed, hvilket gør det muligt at rådgive med hensyn til eksempelvis partnervalg og hvilke år, der er heldige/uheldige.

Dit dyretegn har den højeste grad af forenelighed med Hunden og Tigeren
Mellem disse involverede dyretegn, eksisterer der et fantastisk og nærmest eksplosivt potentiale, både privat og kommercielt, og en ideel harmoni og intuitive forståelse er nøglebegreber.
Den fysiske og psykiske tiltrækning er absolut.
Og det er derfor også her, du finder åndsbeslægtede og partnerskaber, der ofte varer livet ud.

Inkompatibilitet
I modsætning hertil er der også en uforenelighed mellem dyretegnene, hvor der er en lavere grad af forenelighed mellem to involverede dyretegn.
Dit inkompatibel dyretegn er Rotten, her lurer potentielle konflikter og uoverensstemmelser under overfladen. 

Men hvis parterne er i stand til at acceptere hinandens forskelligheder, er der alligevel mulighed for, at de kan udnytte og drage fordel af de kvaliteter hos den anden, som de ikke selv er i besiddelse af.

Annonce
Annonce
Andre relevante emner og annoncer: