KINA-PORTAL.DK

Indgangsportal til kinesisk samfund, kultur, historie og meget mere

 Forside | Samfund  | Historie | Kultur | Kunst | Filosofi | Religion | Astrologi | Geografi  | Natur | Attraktioner  | Danmark - Kina

EMNER: Kinesisk Astrologi
Kinesisk horoskop Personligt horoskop Yin-Yang
Ascendanten De fem elementer De tolv dyretegn
Måne-sol kalender Almanak Zi Wei
Trigram De Fire Søjler Kosmologi

Ved første øjekast virker slangen rolig. Men det er kun på overfladen; personer født i slangens år er i virkeligheden totalt lidenskabelige.

Slangen er meget klog og smart. De er indesluttede, selvstændige og taler ikke meget. Men de har et sandt begær efter viden og en god intuition. Hvis nogen har problemer, vil de gerne hjælpe.

Artikel forsætter efter annonce:
Slangens karakter kort:

De positive egenskaber:
Eftertænksom, vís, grundig, tålmodig, tillidsfuld, hurtigtænkene og dygtig til at organisere.
De negative egenskaber:
Herskersyg, intrigemager, jalous, af og til lidt ugidelig og ligegyldig, lukket og reserveret.

De heldige tal for Slangen: 1, 2, 4, 6, 13, 24, 42, 46 
Slangen er kompatibel med Hanen og Oksen og inkompatibel med Grisen

Generelle karaktertræk:
Personer, der er født i Slangens år, er en intelligent og videbegærlig person, som stimuleres af tankevækkende debatter og interessante samtaler, men hvis en samtale bliver ensformigt kommer din opmærksomhed hurtigt på tankeflugt.

Det er usandsynligt, at du vil deltage i en tom snak om vejret og maden, o.l., du foretrækker i stedet at fokusere på nye idéer og intelligente diskussioner. 

Når du finder et bestemt emne stimulerende, giver du ofte usædvanlige og udfordrende bidrag. 

Du er god til at tage en bedømmelse af situationer og være opmærksomme på nye muligheder, så når du har en idé, vil du forfølge den vedholdende og energisk. 

Ofte stoler du så meget på din egen dømmekraft og intuition, at du undlader at lytte til en konstruktiv rådgivning, men hvad der virkelig forstyrrer dig, er tanken om at du faktisk har taget fejl. 

Selv om du ikke nemt tager mod rådgivning, er du tålmodig mod andre, når de har brug for din hjælp, og din evne til at se på et problem fra mange forskellige vinkler, er værdsat.

Når du står i et dilemma, har du det kølige og nøgterne overblik, og det er denne evne, der giver dig mulighed for at handle beslutsomt. 

Når du er engageret i en opgave, handler du hurtigt og overbevisende, du er meget energisk i hvad du laver, og spilder sjældent tid eller energi på projekter, der mangler substans. 

Men livet er ikke kun arbejde, og når muligheden opstår, ved du hvordan du trapper ned og slapper af. 

Du kan kun blive ved med at være så energisk, hvis du indimellem får ladet op. 
Det sker ved at du trækker dig ind i en mere privat verden for at forfølge dine hobbyer og nyde livets luksusforbrug. 

Du skaber tillidsfulde og langsigtede venskaber og er en beskyttende og omsorgsfuld ven. 

Din vrede kan dog hurtigt blusse op, og du vil hurtigt gå til modangreb, hvis du tror, nogen har misbrugt din tillid eller har såret dem der står dig nær. 

Artikel forsætter efter annonce:
Kompatible dyr
Dette har at gøre med hvordan de enkelte dyretegn harmonerer med hinanden.
Det er således at hvert dyretegn korrespondere i større eller mindre grad af harmoni med de øvrige 11 dyretegn i den kinesiske dyrekreds.

Denne harmoni er baseret på de enkelte dyretegns indbyrdes grad af forenelighed, hvilket gør det muligt at rådgive med hensyn til eksempelvis partnervalg og hvilke år, der er heldige/uheldige.

Dit dyretegn har den højeste grad af forenelighed med Hanen og Oksen.
Mellem disse involverede dyretegn, eksisterer der et fantastisk og nærmest eksplosivt potentiale, både privat og kommercielt, og en ideel harmoni og intuitiv forståelse er nøglebegreber.
Den fysiske og psykiske tiltrækning er absolut. 
Og det er derfor også her, du finder åndsbeslægtede og partnerskaber, der ofte varer livet ud.

Inkompatibilitet
I mod sætning hertil er der også en uforenelighed mellem dyretegnene, hvor der er en lavere grad af forenelighed mellem to involverede dyretegn.

Dit inkompatibel dyretegn er Grisen, her lurer potentielle konflikter og uoverensstemmelser under overfladen. 

Men hvis parterne er i stand til at acceptere hinandens forskelligheder, er der alligevel mulighed for, at de kan udnytte og drage fordel af de kvaliteter hos den anden, som de ikke selv er i besiddelse af.
Annonce
Annonce
Andre relevante emner og annoncer: